Strict Standards: Non-static method modAsSliderHelper::GetSlider() should not be called statically in /var/www/clients/i54283/lkduer.dk/web/modules/mod_as_slider/mod_as_slider.php on line 13

2007

En artikel fra en af mine rejsekamarater. Bjarne Jensen Dan114


 

Året 2007 var et begivenhedsrig år for mit vedkommende, mine rejsefæller fra 0114 "Asnæs" og jeg startede året med at tage til Olympiaden i Oostende, hvor vi var i fire dage. Her blev også tid til slagbesøg hos Noel Pieren samt hos Romain Leigst, to gode slag - hvor især duerne hos Noel Pieren var den helt store oplevelse. Vi ankom til Oostende om torsdagen via fly fra Kastrup til Bruxelles, hvor vi havde lejet en 8 personers Mercedes. Fredag morgen stod på åbning af "De Olympiske leje", en stor oplevelse, og hvor der var plads i hallerne, modsat lørdag hvor der ikke var til at komme til.

h2007 nr1
 

h2007 nr2

Lørdag morgen startede med slag besøg hos Noel Pieren, sjældent har jeg et slag hvor duerne var så lette, og i form – som om de var gjort klar til den helt store flyvning i weekenden
 

Senere lørdag var det igen tilbage til Oostende, for at se på duer, brevdueartikler m.m. Hvorefter turen gik hjem til vores hotel, et rigtigt"honeymoon" hotel med hjerter på sengene, og en fremragende opholdstue, med en service helt i top.

h2007 nr3
 

h2007 nr4

Søndag morgen, efter morgenmaden kørte vi mod Gent for at besøge Romain Legeist, som har nogle af Belgiens bedste mellemdistance duer, inden turen atter gik til Kastrup.
 

Tak for alle tiders tur til: Ronnie, Lars, Jørgen, Per og Torben

h2007 nr5

h2007 nr6

Senere på året fik jeg gjort min samling færdig, af duer fra Carsten Petersen 192 "Hillerød", det er en fornøjelse at følge dette slag, altid med i top, altid tid nye duer som kommer frem. Jeg håber på at dette tiltag, kan være med til at give min bestand af duer, et løft fremad.
 

Flyvesæsonen 2007 var vel den bedste sæson jeg har haft, med to andenpladser til sektionsmesterskabet åben/sport, samt en syvendeplads med unger, ud over dette var der en sektionsvinder (114-06-237, datter af Djengis Khan) på flyvningen fra Markaryd med gamle duer, samt flere placeringer i "Top Ti". I DDB`s regi blev det til to tredje pladser til langflyvermesterskabet åben/sport. De bedste resultater var en fjerdeplads, og så den helt store overraskelse, en Gruppevinder fra Torsby (114-05-002, søn af Djengis Khan) i Sverige, den kom som den anden due på Sjælland, kun overgået af en velflyvende Kristian Søndergaard fra 200 "Niels Juel", Køge.

historie 2007 text clip image002
 

h2007 nr8

Oktober måned startede med at Lars Kristensen og jegvar til foredrag i 030 "Ringsted" for at høre Billy "The Book" Richardson fortælle om indavl og linieavl, et meget interessant foredrag, senere på måneden var Billy Richardson hjemme hos mig for at udvælge de bedste avls duer, for Lars Kristensens og mig.

Medio november måned havde min gode sportskammerat Ulrik Lejre Larsen fra 033 "Køge" tilrettelagt en flot og begivenhedsrig tur til Holland, Belgien og Tyskland, med slagbesøg hos Hatty Roest, G & B Verkerk i Holland, samt Nouwen-Paesen, Karel Meulemans og P & F Van Gils i Belgien. Samtlige steder var det duer i verdensklasse vi så, samt en venlighed og service helt i top. Turen sluttede med det store duemarked i Kassel, hvor alt til duer simpelthen kan købes, et show som man skal se. Tak til mine rejsekammerater, Ulrik Lejre og Lars Kristensen for alle tiders oplevelse. Og så må der ryges.

 

h2007 nr9

h2007 nr10

Hygge hos Verkerk

Der ses på duer hos Nouwen-Paesen
 
h2007 nr11
Karel Meulemans slag.
 

h2007 nr12

h2007 nr13

Hygge snak hos Van Gils

Ulrik & Lars på messen i Kassel